Уест Хям победи Уотфорд с 4:1 като гост в мач от 20-ия кръг на Висшата лига. Домакините стартираха перфектно мача и откриха резултата още в 4-ата минута, а Денис от границата на наказателното поле намери горния десен ъгъл на вратата, асистенцията дойде от Джошуа Кинг.

В рамките на само две минути "чуковете" направиха пълен обрат. Първо в 28-ата минута Сучек се ориентира отлично в наказателното поле на домакините и с удар от движение матира вратаря. Две минути по-късно Бенрахма пое топката в наказателното поле, стреля отлично и се разписа.

Уест Хям реализира и трети гол, който дойде от дузпа, която беше отсъдена с помощта на системата ВАР. Марк Нобъл се разписа в 58-ата минута.

В 72-ата минута опасен удар на Джошуа Кинг беше спасен с вещина от Фабиански. Пет минути по-късно отново Кинг стреля опасно, но този път топката излезе в аут.

До края на двубоя гостите стигнаха и до 4-ти гол. Джаред Боуен напредна отдясно и пусна отличен пас към Влашич, който беше оставен непокрит и от точката на дузпата се разписа, за да оформи крайния резултат. След тази победа Уест Хям се настани на петото място в класирането с актив от 31 точки. Уотфорд са на 17-ото място с 13 точки. 

В друг мач от този кръг Кристъл Палас се разправи с класическото 3:0 над Норич. Попаденията за успеха реализираха Едуар от дузпа, Матета и Шлуп. Така Палас са на 9-ото място с 23 точки, а "канарчетата" са на последното 20-о място с 10.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ В АНГЛИЯ