ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Мениджърът на Челси Греъм Потър е получил ужасяващи съобщения, които са изпълнени със смъртни заплахи към него и членове на семейството му. Това е резултат на слабите резултати на „сините“. Тимът от „Стамфорд Бридж“, който утре гостува на Тотнъм, има само две победи в последните си 14 мача във Висшата лига.

„Получих няколко електронни писма с неприятно съдържание. В тях има се желае моята смърт, както е тази на децата ми. Едва ли има човек, който ще се зарадва на такива съобщения. В други текстове получавам сериозни обиди, а освен това съм наричан най-лошият човек в историята на клуба“, заяви Потър.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

„Най-лесно е да кажа, че не обръщам внимание на тези неща, но това ще бъде лъжа. Едва ли на някого е приятно да получава заплахи за живота на децата му или за неговия собствен живот. Аз искам да постигна успехи в Челси и затова не приемам обвиненията, че не ми пука. Разбирам, че феновете се прибират у дома след мач и за тях не е приятно, че не сме спечелили. Благодарен съм, че имам възможност да работя в такъв голям клуб, но през последните месеци животът на моето семейство е поставен под сериозно напрежение. Вече знам какво е съдържанието на съобщението, когато видя, че подателят е с електронна поща [email protected]“, допълни 47-годишният специалист.

АНГЛИЯ, ВИСША ЛИГА - СЕЗОН 2023/2024

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК