ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Грозни сцени се разиграха минути след края на срещата между Арда и Черно море, завършила 2:2. 

"Слизайки от централната ложа президентът на Арда Ахмед Моллахасан и финансовият благодетел Яшар Дурмушев се засичат със съдиите, които бяха дежурни на ВАР. В съвсем нормален тон ръководителите на клуба от Кърджали питат защо се е стигнало да преразглеждане на ситуацията през първото полувреме, когато ВАР реферът Ивайло Ненков прати главният съдия Станимир Тренчев да види ситуация за червен картон на Пламен Крачунов. Вместо да получат отговор, шефовете на Арда са напсувани от АВАР Димитър Добромиров Димитров. Всичко това се е случило пред доста от зрителите, които са си тръгвали от официалната трибуна на "Арена Арда", разказват от клуба в официалния си сайт и добавят:

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

"Това вбеси Дурмушев и Моллахасан, които поискаха обяснение от делегата на срещата Димитър Велинов. Той от своя страна се чудеше какво да отговори, след което се прибра в своята стая.

Също така от ПФК Арда имаме въпрос, поради каква причина бе даден директен червен картон на Умар Сако, при положение, че ситуацията е доста безобидна и няма грубо влизане от страна на бранителя на Арда. Оказа се, че от телевизията, която излъчва мача, нямат повторение, понеже камерата, която трябва да заснеме този кадър не била работила".

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023