ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НА БУКМЕЙКЪР ТУК!

Александър Чакмаков, който възроди баскетбола в ЦСКА, изненадващо пожела да се оттегли от клуба и да бъде отписан от Управителния съвет на "червените". По-рано днес бизнесменът коментира ексклузивно преди БЛИЦ причините за оттеглянето си.

Сега Чакмаков пожела да направи ново изявление, след като беше засегнат от председателя на УС на БК ЦСКА Роберт Гергов в позицията му. 

"Той пита кой имал интерес да има напрежение в ЦСКА? Налага се да дам пояснение. Най-малко аз имам интерес да внасям напрежение в клуба, в който за 12 години само съм давал. Не съм взел една стотинка от ЦСКА!", каза Чакмаков пред БЛИЦ.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

"Кое внася повече напрежение в клуба - моето желание да не участвам в унищожаването на първия отбор или прекратяването на договорите на Маркъс Хамън, Брендън Йънг, Кейлъб Уесън, напускането на Георги Давидов и обявяването пред играчите за предстоящо сериозно намаление на заплатите", добави бизнесменът.

"Една стотинка не съм взел от ЦСКА, нека Гергов ме опровергае, ако смята, че не е така. Повече няма да говоря, но след края на сезона ще дам обстойна пресконференция, на която ще покажа документи за всичките 12 години - за ремонта, за възнагражденията на играчи, треньори, за всичко. Обещавам пред цялата общественост да дам пълен отчет", каза още Александър Чакмаков.