ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Привърженици на "Левски" се сбиха с полицаи в Правец преди решителния мач на "сините" с Лукойл Академик за шампионската титла в баскетболното ни първенство. Феновете побесняха от организацията на двубоя, след като близо половината от агитката от София не беше допусната вътре в залата.

Домакините съобщиха, че няма как всички привърженици да бъдат допуснати, тъй като местата са запълнени. Организаторите информираха, че в залата ще влизат само хората, които покажат пропуски на входа. Въпреки наличието на такива у "сините" фенове, те не успяха да намерят място в "Спортния комплекс", тъй като той е пълен до краен предел.

Напълно обяснимо запалянковците се ядосаха и започнаха да вилнеят. Фенове на "Левски" счупиха една от вратите и се сбиха с полицията.

Председателят на Централния фенклуб на "сините" Владимир Владимиров-Гугутката заяви, че досега не е виждал подобно нещо.

"Това е скандално! Имаме 60 пропуска, а не ни пускат в залата. В сектора за гостуващата агитка са настанени фенове от Правец и Ботевград, заради които нашите момчета не могат да влязат и да подкрепят "Левски", оплака се Гугутката.