Треньорът на баскетболния "Левски" Константин Папазов сподели, че ще опита да намери спонсор за... ЦСКА. След снощната победа на "сините" с убедителното 99:51 над младежкия национален тим Теси България (20) Тити не пропусна да отбележи страхотните усилия на Александър Чакмаков, който за пореден път прави ремонт на залата на стадион „Българска армия“ и не се отказва от опитите си да има „червен“ баскетболен клуб.

„Може би това, че го няма голямото дерби "Левски" – ЦСКА, прави така, че да няма някакви ежби в българския баскетбол. Аз искам да победя Лукойл, те искат да ни победят, но сме в много добри отношения. Няма престрелки, пък после да се целуваме, като Домусчиев и Батков“, коментира Папазов.

„Истината е, че българският баскетбол има нужда от ЦСКА. Трябва да сме благодарни на господин Чакмаков, който за пореден път прави ремонт на залата. Смятам, че с моя авторитет, с моето положение в държавата, ще направя всичко възможно ЦСКА да има добър спонсор“, обяви още Тити.

„Както търсихме в "Левски", преди 48 месеца. Няма отбор в България, който да е толкова коректен финансово. Пожелавам дори и на тези, които не ме обичат, да имат шанса да работят в такива условия“, добави Папазов.