ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Известният писател и спортен журналист Иво Иванов разкри сензационно, че Чикаго Булс проявява засилен интерес към най-добрия български баскетболист Александър Везенков и ще се опита да го привлече от Сакраменто Кингс.

„Една от най-големите ми мечти беше да има българин в НБА. Гледах Сашо на живо срещу Далас, успях да се здрависам с него и да го прегърна. Едно от нещата, които ми каза, беше: „Не трябваше да се разкарваш осем часа в едната посока“. Каквото ти разкарване, аз съм толкова щастлив, това бяха най-сладките 16 часа път в живота ми“, разказа Иво Иванов пред „Диема спорт“ първите си впечатления от гледан мач на живо с участието на Александър Везенков.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

„Треньорът Майк Браун прави изненадващи решения. Аз съм малко разочарован от липсата на доверие към Везенков. За мен е необяснимо това, че той седи на пейката. Трябва да му се даде време. Не може да играеш три минути тук и три минути там, а да се очаква да правиш това, което си правил в Европа. Има определени играчи, на които им се дава прекалено много пространство да играят и Сашо като че ли не е един от тях“, продължи писателят.

„Натискът сега трябва да е върху Сакраменто. Те трябва да усетят, че има страшно много отбори, които биха се радвали да имат Сашо Везенков в редиците си и биха му отредили много, много важни минути. Един от тези отбори, имам вътрешна информация, че Чикаго искат Везенков. Има други отбори, които имат дефицити на неговата позиция. В Далас се натъкнах на няколко журналисти, които ми казаха, че не би било зле и Маверикс да го имат в състава си“, добави още Иво Иванов.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!