Ексцентричният треньор на баскетболия "Левски" Константин Папазов не беше на себе си след драматичната победа със 76:75 срещу Лукойл Академик. Благодарение на успеха тази вечер в Самоков "сините" изравниха резултата във битката за титлата на 1:1. Папазов отново привлече вниманието с превъзбудения си коментар след победата, но треньорът на шампионите веднага му отвърна.

"Ще вземем мерки, не може така да продължават съдиите", гневно започна Тити.

"Всичко различно от победа на "Левски" днес щеше да е изключителен пладнешки грабеж. Видяхте какво стана. 100-процентов фаул, той свири техническо. Но това е типично, когато имаме мач с Лукойл. 11 години поред вече едно и също. Тази велика публика на "Левски" не заслужава това. Преди мача казах на момчетата, че ще измислим как да се противопоставим на ръководството на Лукойл. С "Левски" никой не може да се подиграва. "Левски" е светиня, "Левски" е религия. На 23 май показахме, че "Левски" е най-великото нещо в България, след като събрахме толкова много хора на Националния стадион", изрева още на един дъх пред НЮЗ 7 Тити Папазов.

"Не искаме подаръци. Искам да се знае, че "Левски" ще е шампион. Искам над 2000 човека агитка на следващия мач и дано съдиите не са отново срещу нас. Ако това е така, ще побеждаваме винаги", добави треньорът на "сините".

Отговорът на Везенков не закъсня: "Този олигофрен пак се е превъзбудил. Оттък нататък ни феърплей, ни нищо. Той се занимава с политика, а след изборите коментира баскетбол. Разбира от всичко. На него всеки път са му виновни съдиите. Превъзбуден олигофрен, тотален."

"Направо да отива на "4-и километър", за да го освидетелстват", отсече Везенков.