Павлин Иванов и съотборниците му в екзекутора на Лукойл Академик - черногорският Будучност (Подгорица), бяха част от истински трилър в Адриатическата лига. Срещата между черногорския тим и Юнион Олимпия завърши след три продължения, а тимът на българина загуби с 92:95. Той игра 18 минути в мача.

След като отборите спечелиха по две части в редовното време и постоянно бяха близо в резултата, се стигна до продължение, пише bgbasket. В него отново нямаше победител след 10:10, а в нови пет добавени минути резултатът беше 12:12 и това прави срещата в повече от 50 игрови минути. След обрати и драма в продължението Ален Омич вкара кош с фаул и оформи крайния резултат.

За 18-те си минути на терена Павлин Иванов вкара два пъти от тройката за 6 точки и добави борба и отнета топка. Най-резултатен за тима с 33 точки бе Чедомир Витковац, а за победителите 19 вкара Яка Блажич.

До момента Будучност има 7 победи и 6 загуби в лигата, като заема пето място. Следващият мач на тима е като гост на Цедевита на 20 декември.