Треньорът на "Левски" и един от организаторите на благотворителното шоу за спасение на баскетболния тим Константин Папазов за пореден път доказа, че е роден оратор. За финал на тържеството в зала "Арена Армеец" емоционалният специалист взе микрофона и от сърце през сълзи благодари на всички, които станаха част от днешното шоу.

"Сигурно ще ви шокирам, ако ви кажа, че в момента, в който има свръх емоция в мен, може да се насълзя (смее се). Наистина няма такова чудо. Дори и аз, който се смятам за добър оратор, не мога да намеря думи. На света има една дума, която е велика и тя е много проста. Благодаря. Защото днес хорта, на които трябва да благодаря, са много, ще започна от 21 декември, късна нощ, в която Томислав Русев ми се обади. Благодаря ти, Томе. Тогава ме притесняваше дали моите момчета ще останат в отбора. Те са следващите от пъзела. Благодаря на всеки един от тях. Те ми повярваха и вие днес оправдахте тяхното доверие. В този много тежък сезон те имат само вас, но ние сме повече от милиони левове.

След това се обадих на човека, който може би събира най-голямата любов на сините сърца - Гонзо (последва прегръдка). Моят учител ме е учил, че най-важният човек в един клуб това е треньорът. Благодаря на Стойчо Стоев. Пожелавам му да направи по-дълга кариера в "Левски" от мен. След това за тези любимци - Борето, Кривия, Пелето и Ицо Йовов. Сърдечно ви благодаря. Благодаря на спонсорите, които ми помогнаха. Сега идва кулминацията, големите победители на днешния следобед. Това сте вие, скъпи фенове. Днес за първи път ми се наложи да дойдете в залата не, за да се радвате на нашите изяви, а за да ни помогнете. И вие изиграхте блестящо вашия мач. С това, което пеете, вие днес дойдохте и победихте (Последва мощно сърце, душа, за "Левски" София).

Вие днес доказахте, че "Левски" никога не ще остане сам. На всеки един от вас лично аз, всички участници, ви благодарим. Много ми се иска този спектакъл и това шоу да остане единствено в историята и никога да не се налага отново да спасавяме. Обръщам се към всички големи компании и бизнесмени, спортът е социален феномен, "Левски" е най-доброто място за инвестиция, защото има тази велика публика. Сърдечно ви благодаря и се надявам, че сега е най-нормално да завършим с това, което започнахме, да изпеем химна на "Левски".
ЮРИ СЛАВЧЕВ/ВЕСЕЛИН РУСИНОВ/БЛИЦ