Небойша Видич коментира победата на Балкан срещу Академик (София) в най-резултатния двубой за отбора през настоящия сезон.

"Доволен съм от резултата, но не и от първото полувреме, разбира се. Дадохме на играчите доста информация за това как трябва да играят, как трябва да се отнесат към мача, а те не реагираха както трябваше.

Казах им, че тези, които могат да си позволят празненства, са хората, на трибуните, а те искат да гледат хубав мач и победа. След това се отнесохме по-сериозно и се видя през второто полувреме.

Павлин Иванов работи здраво, позитивен, все още не е на нивото, на което бе преди, но съм убеден, че с волята, която притежава, ще го стигне. Никой още не може да каже кога ще се върне на нивото си, дори той самият", започна наставникът.

Баскетболистите на Балкан ще получат два дни почивка преди сблъсъка с Левски Лукойл на 5 януари в София.

"Тренираме на Бъдни вечер. Сега сигурно мислите, че ще тренираме и на 31 и 1, събираме се на 2 януари вечерта. Аз винаги съм готов за изненади. Освен това, такива мачове, след празници - те се печелят от по-малко пияните... шегувам се, разбира се, печелят се от тези, които запазят по-добра концентрация", каза още Видич.