Треньорът на Монтана 2003 Стефан Михайлов бе повече от доволен, след като отборът му завоюва Купата на България при жените, надделявайки над Берое (Стара Загора) 77:57 точки.

"Изиграхме добър мач. Перфектна първа част, колеблива втора, но в третата мисля, че показахме кой е по-добрият отбор и не оставихме съмнение, че ние трябва да спечелим Купата. Тогава този мач като че ли свърши", коментира наставникът. 

Той изтъкна, че резултатът е постигнат от усърдната работа в отбора през последните 6 месеца. "Аз съм за първа година в Монтана и това ми е първа Купа. Усещането е приятно и за добре свършена работа. Първата ни цел беше да стигнем до финал, а после, естествено, и да спечелим Купата", добави Михайлов.

Наставникът на Берое Тодор Цветанов призна, че отборът му е бил тотално надигран и определи победата на Монтана като "напълно заслужена".

"Монтана са най-добри в България в момента и днес го доказаха. Доволен съм от представянето на отбора - спечелихме с точка четвъртфинала, след това отстранихме шампиона на България. Догодина ще сме по-добри. За нас финал за Купата е голям успех", каза Цветанов.