ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Александър Везенков може да играе все по-малко в Сакраменто Кингс. За това говорят думите на треньора му Майк Браун, който не спря да хвали конкурентите му за място в тима - Хуан Тоскано-Андерсън и Трей Лайлс.

Двамата се включиха отлично при победата със 131:110 тази сутрин, която българинът изгледа от пейката.

"Двама играчи, които влязоха от пейката, бяха катализатори за обрата и внесоха нужната енергия. Единият от тях е Хуан Тоскано-Андерсън, който се представи страхотно. Имаше един момент, при който той се хвърли за една топка на терена и накара пейката ни да стане на крака. В такива моменти трябва да си изцапаш ръцете. 

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Усетих, че ни трябва доза енергия и укрепване на защитата и затова избрах да заложа на Тоскано-Андерсън. Трябваха ми хора, които могат да летят по паркета. Точно затова се спрях на Хуан, защото той е много добър в това, което прави.

Другият играч е Трей Лайлс, който също беше много солиден днес. Той влезе в игра, когато губехме с доста, но беше енергичен и взимаше борби както в защита, така и в атака. Натрупа и няколко нарушения, просто защото се опитваше да върне отбора ни в мача. Постигнахме добра победа срещу отбор, който започна мача с удивителна успеваемост от игра", заяви Майк Браун.