ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Баскетболният национал Калоян Иванов разказа своята гледна точка за разразилия се скандал с шефката на спортния отдел на ТВ7 Миляна Велева. Агенция БЛИЦ вчера първа разкри какво се случи след двубоя с Естония (58:55). Единият от близнаците Иванови изригнал пред зала “Универсиада” по адрес на журналистката: “Изчезвай, ма, да не те почна с шутове!” Причината за яростта на баскетболистите не е ясна, те твърдят, че постоянно са обиждани от представителката на медията. Майката на Деян и Калоян Иванови също бе център на събитията и всъщност, нейната разправия с Миляна Велева е довела до скандалните изрази.

"Не бях навън и не съм видял тази разправия. Разбрах, че Миляна е казала на майка ми: "Разкарай се, селянко", а Деян се е ядосал и я е изгонил с думите: "Махай се, да не ти ударя два шамара!". Не ме вълнуват скандали, ако Миляна се чувства силна така - нека говори. Тя и без това само ни обижда в коментарите си. След края на квалификациите с брат ми ще говорим и ще си кажем всичко", обясни своята версия Калоян Иванов.

На баскетболните национали предстои изключително важно гостуване в Естония в неделя. В първия двубой надделяхме с три точки разлика 58:55. Крайният победител от двата мача се класира директно за Европейското първенство през 2015 година.