ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Александър Везенков направи видеообръщение преди мача на тима си Сакраменто Кингс срещу Чикаго Булс. Двубоят от редовния сезон в НБА е на 4 февруари от 3:00 часа наше време, но към момента не е ясно дали Спортист №1 на България ще може да вземе участие в него, тъй като е контузен. 

Както вече стана ясно, Везенков навехна глезена си при победата на „кралете“ срещу Атланта Хоукс (122:107) във вторник рано сутринта. До гостуването в Чикаго Сакраменто има още 5 мача.

 WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Америка съобщи голямо разочарование за Везенков и България

Най-добрият ни баскетболист се обърна към българската общност в Чикаго, очаквайки срещата със сънародниците си в "Юнайтед Център". Там Саше ще бъде посрещнат от повече от 300 българи, които ще го подкрепят в залата. Везенков обеща да се срещне с тях след двубоя.

"Здравейте! Аз съм Александър Везенков и нямам търпение да се срещна с българската общност в Чикаго. На 3 февруари в събота ще гледате мача между Сакраменто Кингс и Чикаго Булс. Много е важна вашата подкрепа за мен и за мен е чест, че ще бъдете там. След мача ще можем да се снимаме и нямам търпение за това. Ще се видим скоро”, каза Везенков във видеото.

Aко лечението на баскетболиста протече по план, има шанс той да се възстанови до мача в Чикаго и евентуално да вземе участие в него.

 

 

На 3 февруари българската общност в Чикаго ще може да гледа на живо Alexandar Vezenkov по време на мача между Sacramento Kings и Chicago Bulls Благодаря на Саша за видеото, той ще може да разчита на мощна българска подкрепа Над 300 българи се очакват да бъдат в Юнайтед Център след една седмица, за да подкрепят Саша, надявам се да видим много български знамена

Публикувахте от Svetoslav Stankov в Сряда, 24 януари 2024 г.