Бившият нападател на Манчестър Юнайтед, а сега помощник-треньор в Етър Димитър Бербатов коментира битката за върха в испанската Ла Лига. Българинът изрази задоволство от добрата игра на изгонения от Барселона Луис Суарес, който вкарва гол след гол за Атлетико (Мадрид), а тимът му в лидер в класирането.

Барселона плаща цената за това, че позволи на Луис Суарес да си тръгне. Той е просто машина. Атлетико (Мадрид) са на върха на Ла Лига със седем точки преднина и мач по-малко. Суарес сигурно ще се пръсне от смях. Много съм щастлив за него заради начина, по който каталунците се отнесоха към един от най-титулуваните си играчи. Барселона проявиха неуважение към него, но сега той не изпитва никакво съжаление и си прекарва страхотно в Атлетико", започна бившият нападател.

Тъй като аз също бях нападател, винаги разбирам кой може да нанесе щети на противника и кой е чудесен футболист. Когато играех срещу него, Суарес тормозеше защитниците и използваше агресия по свой собствен начин, въпреки че понякога преминаваше границата. Оставяйки това настрана, той има качества и знае кога да се възползва от своите шансове. Сега той е на 34 години и е толкова забележително как се справя в момента. Той все още доказва, че може да бележи голове, както го правеше в Ливърпул. Той знае какво да направи на терена", написа Бербатов в рубриката си за сайта на световен букмейкър.