Дълга опашна от желаещи да получат автограф от Димитър Бербатов се оформи днес на столичния булевард "Витоша", където е разположена мобилна каса, от която всеки може да си закупи билети за голямото събития - ALL STARS 2017. Бербо и Луиш Фиго ще сблъскат звездните си отбори на 14 юни на Националния стадион "Васил Левски". Всички приходи от срещата ще бъдат вложени в благотворителните кампании на фондациите на двамата. Цялото шоу пък ще може да гледате по bTV Action от 18:00 часа.
 
Днес Бербо се срещна с българските си фенове, на които раздаде автографи и не отказа снимка за спомен. Те пък бяха изключително развълнувани от възможността да се докоснат до единствения българин, станал голмайстор на английската Висша лига. 

Феновете обещаха да подкрепят тима на Бербо в благотворителното шоу, за което билетите са почти разпродадени и това не е случайно. За първи път в България по покана на двамата организатори ще пристигнат едни от най-обичаните и титулувани футболисти.

Бербатов ще застане рамо до рамо в един отбор с Христо Стоичков, Красимир Балъков, Стилиян Петров, Мартин Петров, Роби Кийн, както и бившите си съотборници в Манчестър Юнайтед - Рио Фърдинанд, Райън Гигс, Неманя Видич, Патрис Евра, Едвин ван дер Сар, Пол Скоулс и Гари Невил.

Срещу тях се противопоставя селекцията на Луиш Фиго - Иван Кордоба, Гайска Мендиета, Дуайт Йорк, Максуел, Нуно Гомеш, Мичел Салгадо, Йенс Леман, Роберто Карлош, Деко и Робер Пирес.

 

ОБЯВЕНИТЕ ОТ БЕРБАТОВ ИГРАЧИ ЗА UNITED STARS
Райън Гигс
Пол Скоулс
Гари Невил
Неманя Видич
*
 Едвин ван дер Сар
Патрис Евра
Христо Стоичков
Стилиян Петров
Mартин Петров
Красимир Балъков
Роби Кийн
Рио Фърдинанд

OБЯВЕНИТЕ ОТ ФИГО ИГРАЧИ ЗА ALL STARS
Роберто Карлош
Робер Пирес
Франческо Толдо
Йенс Леман
Мичел Салгадо
Деко
Максуел
Нуно Гомеш

Дуайт Йорк
Гайска Мендиета
Иван Кордоба

* Бербатов покани и девет млади български футболисти. Подробности - ТУК!