Новият мениджър на Фулъм Рене Мюленстийн обяви, че няма да прави спънки на Димитър Бербатов, ако поиска да напусне „Крейвън Котидж“.
 
Бъдещето на Бербо при „котиджърс“ е обект на спекулации в последно време, а наскоро и агентът му Емил Данчев сподели, че нападателят не е щастлив в клуба от Западен Лондон.
 
Мюленснийт заяви, че има желание да завържи Бербатов в отбора си, но няма да му пречи, ако българинът пожелае да напусне.
 
„Никога няма да застана срещу амбициите на друг човек. Бербатов е футболист с необятен талант и според мен всеки мениджър ще е доволен да го има в състава си“, заяви Мюленстийн.
 
„Дълго време съм работил с Димитър. Аз съм един от най-големите му фенове, тъй като много добре знам на какво е способен. Гледах го всеки ден на тренировъчния терен на Манчестър Юнайтед“, допълни холандския специалист.
 
„Говорих с него, но тема разговора ни бяха неговите функции на терена. В момента съм концентриран върху предстоящите няколко мача до края на годината. Не мисля в по-дългосрочен план“, разкри мениджърът на Фулъм.