„Манчестър Юнайтед беше трудът, който накрая стана като награда, отплатата за мен", коментира Димитър Бербатов при гостуването в "Спортно шоу Гонг" по "Дарик" радио с водещ Томислав Русев. 

"Когато подражаваш на някого, трябва да избереш правилния пример. Децата понякога се опитват да подражават на правилните хора“, заключи бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед.

„Децата пораснаха, ние остаряваме. Аз остарявам във футболно отношение, за съжаление. Аз съм професионалист, но съм сменял памперси и нормални гащи на децата“, продължи Бербо.

„Благотворителният мач е на 14 юни от 20 часа на стадион „Васил Левски“. Той е на нашата фондация, на мен и на екипа ни, както и на всички родители. Подкрепяме талантливите деца във всички области и те могат да кандидатстват с успехите си. Всички дарения чрез самия мач отиват за развитието на таланта на тези деца. Като видиш, че са световни и европейски шампиони, няма какво да кажеш. Когато имаш две деца и те се борят за първото място, аз искам да наградя и двете, но избирам едното, а съчувствам на другото. Когато има световни и европейски титла, виждаш, че се развива. Чрез този мач, който правя, ще имаме възможност да помагаме на повече деца", коментира още звездата.