Димитър Бербатов не е сред най-примерните шофьори и докато кара автомобила си, говори по телефона, оплакаха се читатели на „Уикенд”. Бившият футболист не спазва правилата за движение по родните пътища и смело си води разговори по мобилния апарат докато е зад волана.

Другото, което се набива на очи е, че футболната звезда шофира стар Мерцедес C класа. Най-вероятно возилото е било някога на жена му Елена и 40-годишният благоевградчанин използва временно старата кола.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Кандидатът за президент на БФС е известен с това, че не слиза от поръчковото си „Бентли Континентал GT V8”, което си купи преди 8 години срещу крупната сума от малко над половин милион лева.

Бербо е трудно разпознаваем със стария Мерцедес, но пък не можеш да го объркаш, щом видиш сините му очи и изкуствения му перчем с коса.

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед не за първи път демонстрира нарушения на правилата. Кандидатът за президент на БФС често си позволявал да говори по телефона си и да не слага предпазен колан, когато шофира. Бербо се възползвал от факта, че повечето полицаи пренебрегвали нарушенията му с усмивка и срещу един автограф.