Защитникът на Манчестър Юнайтед Патрис Евра е изключително доволен от успехите на българския си съотборник Митко Бербатов. Според французина Бербо се справя все по-добре. В последното домакинство на "червените дяволи" през уикенда Митко вкара хеттрик на Ливърпул и донесе победата с 3:2. За последно това е правил играч на Юнайтед срещу мърсисайдци през далечната 1946 г.

От началото на сезона Димитър Бербатов има отбелязани общо 7 гола. По думите на неговия съотборник Евра, той е специален играч, чиято усърдна игра вече е започнала да се отплаща.

„Берба имаше много тежки моменти тук и нещата не изглеждаха леки за него, но той работи много здраво и това започна да дава плодове. Много се радвам за него”, заяви френският национал.

„Той не само игра добре срещу Ливърпул, но е отличен от началото на сезона. Всички знаят какъв голям талант е Берба и той показва това през този сезон. Относно втория гол срещу Ливърпул, Димитър прави често такива неща по време на тренировките, така че не бях изненадан от този гол. Той е играч, който може дабележи подобни попадения. Надявам се продължи така през целия сезон”, допълни Евра./БЛИЦ