Манчестър Юнайтед гостува днес от 21:45 часа на Скънторп в мач от 3-ия кръг на турнира Карлинг Къп. Срещата почти сигурно пропуска Димитър Бербатов, който в неделя се представи феноменално, реализирайки хеттрик във вратата на Ливърпул и донасяйки успеха на "червените дяволи" с 3:2.

Мястото на Бербо тази вечер ще заеме Майкъл Оуен. Английският нападател ще си партнира в атака с Федерико Македа, а по дясното крило се очаква да играе Бебе. За 20-годишния португалец днешния мач ще бъде дебют с екипа на "червените дяволи". Бебе беше привлечен това лято на "Олд Трафорд" от Витория (Гимараиш) и може да се окаже заместникът на тежко контузения Антонио Валенсия.

На пресконференцията преди мача наставникът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън сподели, че Бебе ще е титуляр срещу Скънторп. Шотландският спец по традиция дава шанс за изява на младите си играчи и резервите в турнира Карлинг Къп, който "червените дяволи" спечелиха през последните два сезона.

"През миналата кампания бяхме с много млади играчи в турнира и всички оправдаха доверието. Ще направим същото срещу Скънторп. Бебе се представя отлично на тренировките и със сигурност ще играе, Федерико Македа също. /БЛИЦ

Вероятният състав на Манчестър Юнайтед: Томас Кушчак, Рафаел Да Силва, Крис Смолинг, Рио Фърдинанд, Фабио Да Силва, Габриел Обертан, Дарън Гибсън, Андерсон, Бебе, Федерико Македа, Майкъл Оуен