Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Мениджърът на Фулъм Мартин Йол остана изключително щастлив, че се пребори с Ювентус и Фиорентина за подписа на Димитър Бербатов. Той побърза да обяви привличането на българина за “най-големия трансфер в историята на клуба”.

"Аз съм един изключително щастлив човек. Нашите фенове също трябва да са радостни и горди. Това е може би най-големият трансфер в историята на клуба. Бербатов има отлични резултати зад гърба си. Вгледайте се в досието му в Манчестър Юнайтед. Не мисля, че през последните 5 години има много нападатели, освен може би Робин ван Перси, които могат да постигнат това, което той има", коментира Йол след трансфера.

Той даде и своето обяснение защо Бербатов е избрал Фулъм пред италианските Ювентус и Фиорентина.

"Не мисля, че Фиорентина може да му плати невероятна заплата, а дори и Юве. Това е голям клуб, но ситуацията в Италия не е толкова добра, колкото си мислят хората", категоричен е Йол.

Йол бе върнат и към едно негово старо изказване, когато работеше заедно с Бербатов в Тотнъм. Журналистите в Англия му припомниха как обяви, че Берба ще бъде продаден само през трупа му.

“Е, аз все още съм тук, и той е пак при мен. Имаме добри отношения. Той знае, че ще се наслаждава на футбола с мен, че е сигурно, че с добрите играчи около него ще вкарва много голове. Ще трябва да говоря с него, ние разговаряхме миналата седмица и той се чувстваше добре, но сега е малко притеснен, тъй като не е играл от доста време. Убеден съм, че всичко ще е наред", завърши Йол.