Медиите в Англия критикуват Димитър Бербатов, съобщавайки, че във Фулъм доверието към българския нападател започва да се изчерпва. В събота "котиджърс" отстъпи с 1:2 у дома от Суонзи, записвайки четвърта поредна загуба във Висшата лига.

Дори най-големият поддръжник на Митко - мениджърът Мартин Йол, вече поставя въпросителна около представянето на любимеца си. Ясен знак за това е, че в съботния мач Бербо не беше капитан, тъй като холандският специалист реши да повери лентата на Скот Паркър.

"Исках малко да поставя под натиск някои от футболистите. Бербатов не е много прям, доста е тих. Скот Паркър е по-активен в съблекалнята. Затова си помислих, че ще е добре да сменя капитаните", обясни решението си Йол.

И Бербо, и наставникът на Фулъм се представят доста неубедително от началото на сезона. Българският голмайстор има само едно попадение в 11 мача в първенството. Холандският специалист пък е нарочен за гонене, след като "котиджърс" пада наред и вече е в зоната на изпадащите. Още вчера на Острова съобщиха, че силната връзка и доверие между Йол и Бербатов е към своя край.