Голмайсторът на Берое Мартин Камбуров сподели след гола си за победата срещу Черно море на 1/8-финалите за Купата на България, че не знае дали ще остане в отбора и след декември, когато изтича договорът му. 41-годишният нападател не е доволен, че получава толкова малко време за игра.

„Моят гол беше с цената на победата и продължаване в следващия етап на турнира, което е много важно за нас. В последните три години все Берое отпадаше на този етап. За първенство Черно море ни победи и имахме нужния респект към тях. Много съм щастлив, че продължаваме и се надявам да стигнем максимално далеч“, заяви Камбуров след мача.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Смея да твърдя, че ЦСКА и Лудогорец са най-стойностите отбори в лигата. Ако не ни се падне някой от тях, трябва да направим всичко възможно да продължим и да играем финал. Стойностен отбор сме и заслужаваме да стигнем много напред. Не съм очаквал първото ми докосване да е гол. Много се радвам. Черно море е много стойностен отбор, а нас много ни куцаше за Купата. С ЦСКА имах още първата минута такова докосване. Тогава срещна тялото на играч“, продължи 41-годишният нападател.

„Дали ще продължа в Берое не знам. Показах, че заслужавам повече игрово време. Ясно е, че не може всеки мач да играя. Днес помогнах на отбора. Дори да съм до декември тук, всеки един мач ще правя каквото е по силите ми. Подобрих рекорда тук и ръководството може да очаква, че до края на договора си ще давам всичко от себе си“, завърши ветеранът.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022