Капитанът на Берое Иво Иванов беше много доволен от постигнатата победа с 2:1 над Славия в София. "Влязохме трудно в мача. Получихме нелеп гол. Радващото е, че успяхме да обърнем мача. Играхме по-добре от Славия и заслужено победихме", каза защитникът.

"Победата ни дава самочувствие. Ние знаем, че сме добър отбор, добри професионалисти и ако сме едно цяло ще стигнем доста далеч", оптимист е Иванов.

"Искахме да играем мача от първия кръг срещу Лудогорец. Така са преценили. Използвам възможността да ги поздравя за този успех и да им пожелая да влязат в групите на Шампионската лига. Ние се възползвахме добре от паузата, тренирахме доста и се подготвихме за мача много добре", каза Иво Иванов.

Той коментира и предстоящото дерби на Стара Загора между Берое и Верея - "Според мен ще е много труден мач. Събраха много добри и опитни футболисти. Ръководи ги добър млад специалист. Чака ни доста труден мач. Трябва да сме на 100%, за да го спечелим. С Елиаш и Влади Зафиров сме големи приятели. На терена обаче няма приятелство. Ще се раздадем на 100%. Надявам се да победим."

Всичко за Първа лига - ТУК

ТВ програма на Първа професионална лига