Нападателят на Берое Мартин Камбуров е все по-близо до рекорда на Петър Жеков за най-много голове в елита. Ветеранът донесе трите точки на своя тим срещу ЦСКА и вече е само на 3 попадения от легендата на "червените".

"Получи се равностоен мач. Както ние спечелихме, така и ЦСКА можеше да победи. Благодарим на нашия вратар, той спаси няколко чисти ситуации. Ние се възползвахме от нашите положения, отбелязахме и се поздравихме с победата", започна Камбуров.

"Гледам да не мисля за рекорда. Колкото се приближавам до него, напрежението при мен се покачва. Искам с моите голове да нося точки и победи на Берое, за да се доближим до първите 3-4 места в класирането. Четвъртият също може да играе в Европа и се надявам да успеем да го постигнем".

"Хубаво е, когато вземеш три точки срещу ЦСКА. Толкова обаче ще ни дадат и при евентуална победа над Етър. Те са силен отбор и там ще трябва да хвърлим още повече усилия, за да спечелим. Ако се клатушкаме между победа, равен, загуба - ще ни бъде трудно. Всичко зависи от нас", каза още нападателят на Берое.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството