Треньорът на Берое Димитър Димитров бе доволен от победата с 2:0 над Славия в София, но подчерта, че има и някои неточности в играта на отбора.

„Успяхме да си вкараме някои от ситуациите. По чистите положения обаче ги изтървахме. До седмата минута имахме две чисти положения, през второто полувреме също имахме. Доволен съм и не съм доволен. Имаше моменти, в които предоставяхме инициативата на Славия, но като цяло бяхме по-добрия отбор в мача”, коментира Херо след мача.

„За недоволство е силно да се говори. Влязоха футболисти, които не са готови, говоря физически. Трябва им повече увереност и самочувствие пред гола. Ние се опитваме да играем по този начин. Понякога успяваме, понякога не. Редувахме по-силни с по-слаби моменти. Все още имаме бели петна в организацията на играта. Не искам да коментирам дали сме фактор или не. Опитваме се да се надиграваме с всеки противник. Съжалявам за някои мачове, които изтървахме например с ЦСКА 1948, Ботев (Пловдив). Трите гола ги допуснахме в едно полувреме. Това говори за стабилност в отбрана, но допускаме грешки, които трябва да изчистим”.