Застаналият на треньорската скамейка след оставката на Златомир Загорчич начело на Славия Мартин Кушев посочи причините за загубата с 0:2 от Берое, който продължи серията си без поражение на "Овча Купел" на десет мача - 7 победи и 3 равенства.

„Има си причини за загубата. Можем да го отдадем, че още от първия мач нямаме късмет. Неприятно поражение. Имахме желание да победим, но Берое имаше повече чисти положения. Дори ние сами си вкарахме гол. Загубихме двубоя в средата на терена, където не бяхме много агресивни. Нямахме грешки в защита. Двата гола си бяха наши“, коментира наставникът на "белите".

„Нормално е да има напрежение. Но се стараем. Тренирахме добре, но колкото и да не го искаме си има напрежение. Има припряност в отбора, което е нормално. Винаги нещо не ни стига. На мнение съм, че и при 0:1 и при 0:2 имахме шанс да вкараме гол. Трябва върху това да работим. Със сигурност ще трябва да търсим нови попълнения, защото ни предстоят много мачове в сгъстен цикъл. Има си ръководство, което да реши кой ще води отбора, а не аз", добави Кушев.