Треньорът на Берое Димитър Димитров сподели след равенството 1:1 при визитата на Локомотив Пловдив в мач от 21-ия кръг на efbet Лига, че резултатът е закономерен. Херо подчерта, че вече никой не вярва в съдийството и заради реферите е искал да си подаде оставката/

"Закономерен резултат, първото полувреме за нас беше по-добре, отпаднахме малко през втората част. Футболът страдаше, заслужен резултат на фона на показаното. Един футболист трябва да мисли в наказателното поле, но умората им пречи да мислят. През втората част не ни достигна класата при последното подаване, но като цяло, като мотивация и агресия направих най-доброто от моя състав, което можех. Не ни стига кондицията в последно време", сподели Димитров след срещата на "Лаута".

"В четири мача бяхме грубо ощетявани. Ако беше нормално съдийството, можеше да вземем още точки. Търсим причините в себе си и отбора. Ако беше обективно съдийството, нямаше да се говори за тази криза. Никой не вярва в съдийството, трябва да бъде по-коректно, притесняват се играчите от некоректно съдийство. Трябва да оправим нивото си, ще го направим чрез контролни срещи. От мач на мач ще играем по-добре. Подготовката я пропуснахме поради корона кризат. Исках да си хвърля оставката заради съдийството, да има коректно отношение. Не говоря за днешния мач, говоря за предишните мачове. Минали са много хубави и лоши моменти. Чувствам, че имам силите и възможността да работя още на добро ниво. Надявам се нещата да се решават само на футболния терен", каза още Херо, който записа мач №470 в елита.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството