Треньорът на Берое Димитър Димитров остана доволен от разгромната победа с 6:0 над Ботев (Враца) в мач от четвъртия кръг на efbet Лига, но подчерта, че този резултатът заблуждава.

„Може би в скоростта и на бързината на мисленето бяхме пред Ботев. В началото на мача гостите стояха добре на високата ни преса. Разковничето беше първия гол. Може би срещу ЦСКА, ако беше влязъл гол щеше да е различно. Ботев (Враца) е сериозен, обигран отбор. Резултатите показаха, че е добре изграден тим. Победиха Лудогорец, а след това загубиха минимално от Локо (Пловдив) и ЦСКА. Резултатът малко заблуждава“, заяви Димитров.

„Берое вкарва много от началото на годината. Понякога се получават, а понякога не. Не можах да се радвам на победата заради контузиите. Нямам забележки към футболистите от играта днес. По-сериозни са нещата при Ради Апостолов, отколкото в мускулната травма на Лебон", добави Херо.

„Ако го нямаше Тошко Неделев в предния мач, можеше да не допуснем попадение. Не винаги успяваме да не ни вкарат, но ще се подобряваме. Надявам се новият играч да реши проблемите в защитата. Жалко е, че още не са готови с Кукула. Мисля, че тези футболисти имат качестваи ще вдигнат нашия потенциал. Подходяща е паузата, защото новите не са готови кондиционни и се надявам да ги използвам срещу Славия в следващия кръг. Ще играем отворен в София, за да спечелим максимума“, завърши наставникът на тима от Стара Загора.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​