Треньорът на Берое Димитър Димитров бе много разочарован от равенството на неговия тим със Славия 1:1. Старозагорци изпуснаха победата заради дузпа в 85-ата минута, а преди това Крум Стоянов бе изгонен от съдията Георги Кабаков. 

"Трябва да потърсим вината в себе си. През първото полувреме изтървахме много голови положения, с лекота можехме да водим с повече. След това останахме с човек по-малко. Допуснахме елементарна грешка при дузпата за Славия. Виновните сме единствено ние. 

През първото полувреме бяхме много разконцентрирани пред гола. В края на краищата резултатът е такъв. Червеният картон оказа сериозно влияние на нашето представяне", каза треньорът на Берое. 

"Крум Стоянов се кълне, че не е ударил никого. Не искам да коментирам съдийството. Първо търся вината в нашия отбор. Притеснявах се от съдийството и се оказах прав. Ако си бяхме вкарали головете през първото полувреме съдията нищо не може да направи. Програмата ни е трудна, но трябва да опитаме да излезем с чест от тези мачове", добави Херо.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството