Треньорът на Берое Димитър Димитров изрази задоволство от играта на футболистите си след равенството с ЦСКА 1948 (0:0), като изтъкна, че отличните изяви на вратаря на "червените" Даниел Наумов са попречили на тима му да спечели и днес. Припомняме, че на старта "зелено-белите" надвиха Левски с 2:0 на "Герена". 

"От резултата не съм доволен. Жалко, че нямахме сили в атака, но няма причина да съм недоволен от играта. През второто полувреме се представихме много по-добре, но и неслучайно стражът на съперника беше отличен високо. Нямахме и късмет в определени ситуации", каза Херо. 

"Наумов направи много силен мач. Липсваше ни самочувствието в последната фаза на играта", продължи треньорът на Берое. 

"Не ми хареса, че не вкарахме голове. Мисля, че след влизането на Кукула, който скоро ще пристигне, ще имаме вариативност напред и ще бъдем по-силни. Трудно ми е сега да оценя на колко процента играхме. През втората част днес играхме много по-добре от мача с Левски. Ако бяхме победили, щеше да е заслужено", добави Димитър Димитров. 

"Всички разбраха, че те накрая симулираха и бавеха времето, само съдията не го разбра. Лежаха 15 минути и накрая бяха дадени само пет продължение", недоволен е Херо. 

efbet Лига - сезон 2020/2021