Треньорът на Берое Петър Колев не остана никак доволен от загубата на неговия тим от Ботев Враца с 0:1. Той сподели, че няколко от футболистите му не са успели да се събудят заради ранния час на двубоя и допълни, че тепърва ще си прави изводите за част от играчите.

"Изиграхме доста слабо първо полувреме. Не можахме добре да се приспособим към тежкия терен. Получихме гол от контраатака. Опитахме да водим играта, имахме две чисти ситуации, но не успяхме да ги реализираме. Няколко човека не успяха да се събудят заради ранния час на мача. След почивката направихме корекции, бяхме по-активни, но домакините с голямо себераздаване и накъсване на играта ни победиха".

"Имахме положения, удари, но до чиста ситуация не успяхме да стигнем. Не мога да съм недоволен от желанието през второто полувреме. Няколко бяха факторите, които ни попречиха срещу Ботев. Ще направя изводите си от мача, както и за някои играчи. Публиката ни заслужава да завършим годината с победа срещу Левски у дома", каза специалистът.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022