Спортният директор на Берое Валентин Грудев заяви пред клубния сайт след двубоя с Монтана и решението на Петър Колев да не води повече отбора, че е изненадан от това.

"Много изненадващо решение на Петър Колев. Той направи изявление пред футболистите, че благодари на ръководството. Мисля, че ще имаме време до тренировката, която ще бъде във вторник, за да разговаряме отново с него. Той знае, че има абсолютен кредит на доверие от наша страна като ръководство. Това са нормални реакции от негова страна за момента. Петър Колев има договор с Берое. След загубата от Царско село решихме да сменим треньорското ръководство. Имаше достатъчно предложения, от почти всички свободни треньори в тези 24 часа, но ние решихме да заложим на тези млади хора, с желание за работа", сподели Грудев.

"Смятам, че това е спонтанно решение на Петър Колев в момента. Опитах се да го разубедя, но той каза, че е взел категорично решение. Явно всичко, което се е случило го е тормозело. Ние имаме договори с няколко футболисти, включително с един чужденец предварителен договор. Имаме предварителен договор с Реян Даскалов. Ще си върнем някои футболисти. Ще има промяна в политиката. Относно нови договори с чужденците, ще бъдат доста по-занижени заплатите", добави шефът в клуба от Стара Загора.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството