ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Изпълнителният директор на Берое Стелиян Попчев излезе с коментар в социалните мрежи относно позицията на клуба срещу срещу съдийството на Георги Кабаков в мача с Левски от 12-ия кръг в Еfbet Лига. "Сините" спечелиха с 1:0 в понеделник. Домакините вече изразиха възмущението си от съдийството на Кабаков и бригадата му. Беройци акцентират върху гола на Ивелин Попов и претендират за нарушение на правилата. Старозагорци посочват и други отсъждания срещу клуба.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига! 

Попчев разкрива, че съдийските наблюдатели прикриват реферите след издънките им, поставяйки им високи оценки. Той е възмутен, че Кабаков има наряд още за предстоящия кръг. Пловдивчанинът ще ръководи дербито Лудогорец - ЦСКА. 

Публикуваме написаното от Стелиян Попчев във "Фейсбук":

"Относно позицията на ПФК Берое!!!

Да, ПФК Левски ни победи, защото бяха по-агресивния, по-класния, по-добрия и повече желаещ отбор победата! Но принципно правилното решение е г-н Кабаков и г-н Вълков да получат заслужени оценки от г-н Данев (съдийски наблюдател). И след като получават отново наряд, излиза, че сме били прави, че съдиите са прикривани с високи оценки от съдийските наблюдатели. В изминалата футболна среща и двата отбора имат аргументирани претенции. И да, трябваше да се отмени гола (справка отменения гол на Барселона срещу Интер).

И да, трябваше да се пусне авантаж в атаката на Левски (вече дали щяха да отбележат гол е отделен въпрос). И да, да свирят дузпа срещу Миланов (вече дали ще я отбележат е отделен въпрос). И да, много други ситуации. И въпреки това висока оценка за представянето на съдиите, поставена от съдийския наблюдател и подмината от председателя на съдийската комисия г-н Кашай.

И нов наряд на Кабаков още този кръг, който казва на клубовете - гледайте си работата и плащайте съдийските такси. Ами затова сме на това положение. И последно, за съдийските грешки не упрекваме гостите (музикантите толкова си могат), не ревем и не се оплакваме, а само споделяме проблема. Битият бит е банална фраза".

 


Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
  
Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК