Треньорът на Берое Петър Колев иска в днешния мач с ЦСКА 1948 "зелените" да запазят игровия си облик отпреди паузата. Двубоят от 11-ия кръг на Efbet Лига е от 20:00 часа на "Васил Левски".

"Доволен съм от поведението ни на терена до момента. Заварих отбор само с 11 футболисти, а впоследствие дойдоха още дузина играчи. Нивото им на подготовка беше различно, а това създаде известни проблеми. Не знам какво са очаквали някои хора, но за мен Берое играе добър футбол за моментното състояние. Имаме 5 победи от началото на сезона, а сме критикувани, сякаш сме в дъното на класирането. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Проблемите ни са най-вече в завършващата фаза, но работим ежедневно, за да ги изчистим. Смятам, че изкуствено се принизява играта на Берое. Наясно съм откъде идва атаката, но няма да влизам в подробности", коментира пред "Мач Телеграф" Петър Колев.
 
"ЦСКА 1948 е силен отбор. Вярвам, че ще направим здрав мач с тях, който се надявам да спечелим. Дано задържим нивото след тези 17 дни пауза, защото подобен дълъг период без мачове крие своята неизвестност", каза още специалистът.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022