ЦСКА обяви цената на билетите за Вечното дерби с „Левски“, което е част от 13-ия кръг на „А“ група и ще се играе на 19 октомври от 16:00 часа на стадион „Васил Левски“.
 
Най-евтините билети за големия мач на българския футбол са на цена от 10 лева. Това са пропуските за секторите на двете агитки - „Б“ и „Г“. В Сектор „В“ ще се влиза срещу 12 лева, а в Сектор „А“ за 15 лв. Ще се продават и пропуски за ВИП ложата. Те ще струват по 50 лева.
 
Билетите за Вечното дерби ще бъдат пуснати на касите на стадион „Българска армия“ в сряда (16 октомври). Те ще могат да се купуват оттам и в четвъртък и петък от 12:00 до 18:00 часа- В деня на мача пропуски може да се купуват от касите до езерото „Ариана“ и на ул. „Гурко“ от 10:30 до 16:45 часа.
 
Закупен билет не се връща на касите, независимо от това дали зрителят ще бъде допуснат до стадиона. Фенове, които са във видимо нетрезво състояние няма да бъдат допуснати. Децата до 14 годишна възраст трябва да имат попълнена декларация от родител и да бъдат с придружител на спортното събитие.
 
Притежателите на сезонни карти на ЦСКА за настоящия шампионат трябва да минат през административната част на „Българска армия”, на първия етаж, 4-та стая, от понеделник (14.10), за да получат своята покана за Вечното дерби.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ