Бившият спортен директор на "Левски" Даниел Боримиров е пред завръщане на "Герена". БЛИЦ разбра, че Борето горял от желание отново да работи в любимия клуб, като всичко зависи от Тодор Батков.

Бившият халф очаквал обаждане от адвоката и бил готов пак да помага на "Левски" с каквото може. Както е известно, Боримиров се завърна в клуба в средата на март по настояването на тогавашния треньор Илиан Илиев. Остана и след смяната му. След провала в първенството и Купата на България Тодор Батков върна Наско Сираков и тогава Борето се оказа ненужен. Сега обаче легендарният голмайстор се оттегли, което открехва вратата за бившия халф и той може отново да се озове на "Герена".

Дори и да не е на работа в клуба Боримиров всеки ден следи ситуацията при "сините". Източниците на БЛИЦ от "Георги Аспарухов" споделиха, че той постоянно е по стадиона. Всеки ден води на тренировки сина си Алекс, както и го прибира след заниманията.

Боримиров не спира да се интересува за ситуацията в отбора, като също така постонно контактува и с футболисти от първия тим.