Група от 18 футболисти на "Левски" бе определена за реванша от 1/16-финалите на турнира за Купата на България срещу Пирин (ГД). Двубоят е утре от 16:00 часа на Градския стадион в Гоце Делчев, а както е известно, "сините" биха с 4:0 в първата среща на "Герена".

Сред избраниците на триото треньори на "сините" - Антони Здравков, Елин Топузаков и Мариан Христов, попаднаха младоците Христо Попадийн, Борислав Цонев и Антонио Вутов. За "Левски" пък се завръщат Цветан Генков и Станислав Ангелов. Първият лекуваше контузия, докато Пелето беше опериран от херния, но вече е готов за игра.

Очаква се двамата да запишат минути в Гоце Делчев, за да натрупат игрова практика за дербито с ЦСКА на 19 октомври.

Както е известно, за реванша утре с Пирин (ГД) "сините" ще бъдат без национала Владимир Гаджев, както и без контузените Ларсен Туре и Пламен Димов.

В групата го няма и френският полузащитник Кевин Бру.

Футболистите на "Левски" проведоха тази сутрин тренировка на „Герена” след което заминаха за Банско, където ще бъдат на лагер преди мача.

Групата на "Левски":
Вратари: Горан Блажевич, Пламен Илиев
Защитници: Дъстли Мулдер, Орлин Старокин, Йордан Милиев, Алехандро Перес, Димитър Везалов, Нуно Пинто, Христо Попадийн
Полузащитници и нападатели: Даниел Димов, Станислав Ангелов, Борислав Цонев, Антонио Вутов, Мирослав Иванов, Илиян Йорданов, Гари Родригес, Димитър Макриев, Цветан Генков