Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

100 000 лева е премията, която Лудогорец е дал на Миньор, разбра БЛИЦ. Снощи футболистите на тима от Перник са получили специалните бонуси, заделени им от богаташа Кирил Домусчиев.

Пачките се полагат на "жълто-черните" за услугата, която те направиха на Лудогорец, побеждавайки конкурента им за титлата ЦСКА. Миньор срази "армейците" с 2:0 след голове на Борислав Стойчев и Ванчо Траянов. По този начин Лудогорец вече изостава само с 2 точки от лидера, който приема на "Лудогорец Арена" в последния кръг на 23 май. Преди това тимът от Разград има лесно гостуване на Калиакра, докато ЦСКА ще има тежък мач на "Армията" срещу борещия се за класиране в Лига Европа Литекс.

От сигурни източници БЛИЦ разбра, че снощи титулярите на Миньор от двубоя с "червените" са получили точно по 4000 лева. Премиите за резервите са били по-малки, а бонус са прибрали и всички от треньорския щаб начело със Стойчо Стоев. Босът Никифор Вангелов получил стоте бона от колегата си от Разград Кирил Домусчиев още в дните преди срещата, въпреки че продължава да отрича това.

ПЪЛНОТО КЛАСИРАНЕ В "А" ГРУПА