Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов изригна за пореден път, като сега легендата беше изключително афектиран след загубата на тима му с 0:2 от Миньор в Перник. Спецът изрази мнение, че "червените" са били ощетени за пореден път от съдийски решения.

"За кой ли път повтарям, че играем 11 срещу 14 във всеки мач. В три поредни кръга съдиите оказват влияние върху нашите мачове. Мога да ви кажа и мачовете – две дузпи срещу "Левски", дузпа за Присо срещу "Ботев" (Враца) и днес срещу Мораес (б.р. - визира ситуацията през първото полувреме на срещата в Перник). Тези неща влияят на резултата", коментира ядосаният Стойчо Младенов след загубата, която намали преднината на ЦСКА пред втория Лудогорец на само 2 точки.

"Искам да попитам - кой направи тези назначения на мачовете днес в Разград и тук в Перник? Няма толкова наредено първенство! Няма по-корумпиран шампионат от нашия!", изригна наставникът на "армейците".

"Просто отразявам една реалност. Посред бял ден се вижда корупцията и нищо не се прави. Цитирах няколко мача и ми докажете, че това не е така. Винаги е имало напрежение в ЦСКА. Нормално е във всеки един отбор, който се бори във всеки мач за победа да има напрежение“, каза още Младенов.

Спецът все пак изрази увереност, че въпреки завързаната борба за титлата с Лудогорец, тимът му ще триумфира с титлата в края на сезона.

„Разбира се, че продължаваме да бъдем лидер и така ще бъде до края на шампионата. Ще реагираме и ще вземем необходимите мерки. Бъдете сигурни“, завърши Стойчо Младенов.