Големият талант от школата на ЦСКА Валентин Антов е титуляр в срещата с ФК София 2010. Двубоят от областните квалификации на турнира за Купата на България започва в 18:30 часа на стадион "Българска армия" и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.

По-рано БЛИЦ съобщи кои основни футболисти на "червените" са извън групата за мача тази вечер, както и че Антов ще получи шанс за изява от Христо Янев. 14-годишният централен защитник за първи път започва от първата минута за мъжкия отбор. Антов влиза в историята като най-младият титуляр в официален мач на ЦСКА.

Талантът ще си партнира срещу София 2010 с друг младок - Божидар Чорбаджийски. Атаката на ЦСКА повежда Преслав Йорданов, който ще бъде подпомаган от Николай Цветков - Демона, Владислав Узунов, Александър Александров и Павел Головодов.

cska.JPG
ЦСКА
: 1.Анатоли Господинов, 3.Кирил Динчев, 19.Валентин Антов, 4.Божидар Чорбаджийски, 5.Иво Иванов, 10.Александър Александров, 11.Павел Головодов, 21. Виктор Райчев, 22.Николай Цветков, 23.Владислав Узунов, 9.Преслав Йорданов
Треньор: Христо Янев



cska_kupata.jpg

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА