100 000 евро, или около 200 000 лева стопират завръщането на Станимир Стоилов в "Левски". На толкова възлиза дългът на клуба към бившия треньор. В тази сума влизат пари от премии за постигнати резултати с отбора, неустойка за прекратения през 2008 г. договорд, както и проценти от трансфери на играчи.

В контракта на Стоилов е имало клауза, според която, ако в чужбина бъде продаден юноша на клуба, той ще получи определен дивидент. Собственикът на "Левски" Тодор Батков има да изплаща дял на Мъри от сделката с Херта (Берлин) за Валери Домовчийски. Нападателят изигра най-силните мачове в своята кариера именно под ръководството на родения в Хасково специалист и заслужено впечатли мениджърите на тима от Бундеслигата.

В момента Батков не е склонен да плати дълга си, а без това да стане факт, Стоилов не иска дори и да чуе за каквито и да е разговори относно евентуалното му завръщане на „Герена", пише вестник "Меридиан Мач".

Мъри не крие симпатиите си към "Левски", с който стигна до четвъртфинал за Купата на УЕФА и участва в групите на Шампионската лига, но на този етап е трудно да се прогнозира, че той отново ще намери общ език с ръководството на клуба.