ЦСКА най-после стартира зимната си подготовка, но както се очакваше без старши треньор. В 10:30 часа младият наставник в школата на "червените" Адалберт Зафиров изведе 29 футболисти за крос из алеите в Борисовата градина.

С "червените" бе и изпълнителният директор на клуба Венци Живков, а първите стъпки по традиция бяха предшествани с менче с вода за успешен пролетен сезон.

В групата на "червените", която излезе за крос в Борисовата градина са няколко нови попълнения - румънците Даниел Панку и Флорентин Петре, сърбинът Боян Дойкич, Борис Галчев, Димитър Илиев, както и завърналият се от Литекс Дормушали Саидходжа, както и Орлин Орлинов, който бе изгонен от Любо Пенев от първия отбор. Единствено по екип не бяха контузените Маркиньос и Джонатан Гомес.

Португалецът Педро Мусажи също се присъедини към ЦСКА. Игор Митрески пък се е прибрал в Македония, за да си събере багажа и да се завърне в лагера на "червените" утре или в събота.

"Армейците" тичаха под аплодисментите на стотина привърженици. В близките дни на "Армията" се очаква пристигането на Миодраг Йешич, който е считан за сигурен нов треньор на ЦСКА.

БЛИЦ е първата медия, която още през октомври писа, че Йешич може да се завърне начело на "армейците". В началото на 2010 година отново първи пуснахме новината, че сърбинът ще замени Любослав Пенев в началото на зимната подготовка, както и че "Титан" ще се освободи с хитър ход от Любо, разписвайки молбата му за оставка, подадена още през ноември - след загубата с 0:2 от Базел в София. Въпросната новина за разписване на старата оставка на Пенев публикувахме първи на 12 януари следобед, а от ръководството на клуба потвърдиха информацията снощи. СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ