Точно 328 хиляди лева са влезли в касата на футболния тим на Арда само в рамките на един сезон благодарение на Лудогорец и разпределените средства по фонд "Солидарност" на УЕФА. Това са точно 328 причини, поради които самовлюбените босове на кърджалийци трябва да кажат поне едно благодаря на братя Домусчиеви. 

Но вместо благодарност, те плячкосаха талантливия халф на "орлите" Светослав Ковачев, а сега ръсят глупости под формата на декларации срещу десеткратните шампиони.
 
От действията на шефовете на Арда става все по-ясно, че те си търсят причина да изостават финансово тима си и се опитват по най-елементарен начин и да и се оправдават с Лудогорец.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Ясно е също така, че покрай спряното държавно кранче Арда се задъхва финансово, но причината не са братя Домусчиеви, a липсата на гъвкавост при управлението на кърджалийския клуб.   

Смешно е самозабравилите се ръководители на Арда да хленчат, че БФС отлага мача им срещу Лудогорец. Нима толкова бързо в Арда забравиха щедрите жестове, които БФС им подаряваше. Крайно време е в Арда да се опомнят и да престанат да се държат просташки, защото в библията е казано, че неблагодарността е грях божий. 

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Efbet Лига - сезон 2021/2022