Стойчо Младенов ще съди "Титан". Новината на БЛИЦ, че треньорът е уволнен дисциплинарно и ще заведе дело срещу клуба, бе потвърдена от адвоката на вече бившия наставник на ЦСКА Иво Ивков.

"Действията спрямо клиента ми са незаконосъобразни. На Младенов директно му е била връчена заповед за дисциплинарно уволнение, но причина за такова няма. При това положение единственото, което можем да предприемем в настоящия момент, е да търсим правата му по съдебен ред. Това са фактите", коментира Ивков пред "Канал 3".

Юристът дори разкри, че проблемът между двете страни не е бил финансов. Напротив, Стойчо е бил готов на сериозен компромис относно своето възнаграждение.

"Само ще ви кажа, че тук не става въпрос за пари. Стойчо бе готов на такива отстъпки във финансовите си изисквания, че проблем от такъв характер не би трябвало да има. Нещата не са толкова елементарни, колкото се изкарват. Все още е рано да се коментира в детайли каквото и да е. За мен най-важно бе да се запозная документално с казуса, за да мога да помогна на Младенов да успее да защити интересите си. Още веднъж – уволнението му е незаконосъобразно и ще се стремим да го докажем в съдебната зала", добави Ивков.