До края на седмицата Владимир Гаджев официално ще подпише договор с украинския Севастопол. Това призна пред NEWS7 мениджърът на национала Емил Данчев.

Гаджев продължава да тренира със "сините" в Созопол, като чака трансферът му да бъде финализиран и в края на седмицата да лети за подготвителния лагер на украинския тим в Турция. Там националът ще подпише договора си със Севастопол, който е воден от българския треньор Ангел Червенков. "Чакаме финализиране в следващите няколко дни. Ще бъде обявено официално, когато се подпишат документите. Сега очакваме последно потвърждение от Севастопол до началото на другата седмица и се надявам, че ще приключим скоро", заяви Данчев. По непотвърдена информация, “Левски” ще получи 350 хиляди евро за Гаджев, а заплата на играча ще е 30 хиляди евро на месец.

Севастопол се намира на 12-то място в класирането на украинското първенство с 19 т. и е далеч от зоната на изпадащите. Гаджев се завърна в Левски от Панатинайкос през 2007 г. и за този период изигра 173 мача, в които вкара 20 гола, като повечето му бяха със запазената марка – далечен удар. "Сините" със сигурност ще търсят заместник на една от звездите си. В същото време стана ясно, че Алехандо Перес ще напусне "Герена". Централният защитник ще се завърне в Испания, където да продължи кариерата си в Секунда дивисион.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКA