Босненският специалист Бруно Акрапович даде пресконференция преди утрешния двубой на ЦСКА със Славия на „Овча купел“ в първия пролет кръг от efbet Лига. Двубоят е с начален час 17:30.

"Отборът е готов, момчетата работиха феноменално, доволен съм от отношението им. Готови сме за мача утре. Търсим победата, целта е максимална, искам да победим, а какво ще става накрая на сезона, ще видим.

Някои момчета си тръгнаха, важно е тези, които са тук, да са раздават. Всички общо взето са окей, имаме широк избор, за един треньор това е важно. Няма какво да се притесняваме за студеното време - каквото е за нас, такова е и за Славия“, заяви Бруно.

„Не обръщам внимание на негативните резултати на Славия в подготовката, те ще излязат мотивирани, имат качествени играчи. Тяхната серия от загуби не ме успокоява. Наш важен коз е да не подценяваме нито един съперник.

Бисмарк и Кайседо? Няма как да са напълно готови, гледаме ги на тренировките, работим допълнително с тях, още чакаме жълтите им карти.

Вальо Антов остави дупка след преминаването в Болоня, но не виждам проблем, работим с играчите, които са тук, имаме достатъчно футболисти. С Джеферсон и Амос ще сме още по-силни.

Рано е да говорим за класирането и наваксването на точки, трябва да се концентрираме върху утрешния мач", добави Акрапович.
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството 
Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2021