Бруно Акрапович даде пресконференция преди мача с Етър в неделя, на която призна, че е разочарован от загубата в Разград и равенството с Локо (Пд).  

„Има разочарование в мен, защото винаги искам отборът да е топ и да побеждава. Етър показва добра форма. Вижда се това, което иска техният треньор. Надявам се в неделя играчите да покажат своите качества и да вкарат голове.

Познавам Александър Томаш от Берое. Той промени своя стил на игра. Залага на здрава игра, дисциплина, движение. Без такива неща няма как да функционира един отбор“, заяви Бруно.

„Ние трябва да играем по-офанзивно. Да създаваме положения пред съперниковата врата. Стремим се да имаме пет човека в наказателното поле на противника“, добави Акрапович.

Треньорът потвърди новината на БЛИЦ, че Пеняранда пак е контузен, Амос Юга също, като и двамата пропускат двубоя с Етър.

„Хубавото е, че Жеферсон вече е напълно здрав и ще мога да разчитам на него“, каза още Бруно.

„При тактически разбор преди мача с Етър Смоленски бе между първите единадесет и ако продължава така, ще започне титуляр“, увери Акрапович.

„Що се отнася до схемата ни на игра. Ако противникът ни не ни притеснява, няма смисъл да променям схемата. Не е добра услуга за играчите. Не искам да бъркам момчетата. Те са свикнали на това. Говорим постоянно. Въпросът е понякога по време на мач да се променяме. Още един да отива напред. Да рискуваме малко повече", завърши Бруно.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството